Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kokstekort? Zo wordt jouw vacature beter gezien


Tips voor invullen koks vacature

Als je in deze tijden een koksvacature hebt ben je het haasje. Of niet? Hoe zorg je er voor dat jouw vacature snel ingevuld wordt? We zetten een aantal tips van horecaondernemers op een rij.
Kokswereld

De lekkere smaak van room, zonder lactose

advertorial

De lekkere smaak van room, zonder lactose

Steeds meer mensen verdragen geen lactose. Hoe handig is dan 1 recept voor iedereen?! Vraag het lactosevrije alternatief voor room nu gratis aan en test zelf!
Kokswereld

Vanaf vandaag: De Nieuwe Garde


Vanaf vanavond: De Nieuwe Garde

In het programma De Nieuwe Garde worden jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier gevolgd. Wat doen Syrco Bakker, Ryan Bahadour en Lotte Wolf om de absolute top in hun vak te bereiken? Woensdag om 21.30 uur op NPO 3.
Kokswereld

Chef-kok Ma Guise Partycatering


Chef-kok Ma Guise Partycatering

Wij zijn op zoek naar HET culinaire gezicht van Ma Guise en Verhaaf. Ben jij die chef met die karakteristieke uitstraling? Je bereidt events voor in de productiekeuken, bent aanwezig op partijen en een gedeelte op kantoor.
Kokswereld

Kok Het Arsenaal Doesburg


Kok Het Arsenaal Doesburg

Het Arsenaal 1309 is een jong en gepassioneerd grand-café in Doesburg. We staan voor eerlijke, zoveel mogelijk biologische en/of streekproducten. Combineer jij positiviteit met een goede dosis vakkennis?
Kokswereld

Kok Het Arsenaal Doesburg


Vacature Sous-chef in Laren

Nick Vollebregt Jazz café is al meer dan 45 jaar een begrip in Nederland en buitenland. Wij zijn op zoek naar een Sous-Chef die graag creatief knalt in ons bedrijf.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok