Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Talent van de Toekomst

Wedstrijd Talent van de Toekomst

Van de totaal 33 teams wint het koksteam van Nova College Haarlem en het bedieningsteam van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde de eerste prijs. Juryvoorzitter Jacob Jan Boerma: “We laten zien dat onze jeugd in Europa op topniveau meedoet.”
Kokswereld

Creëer intense smaken in iedere bereiding

advertorial

Intense smaken in iedere bereiding

CHEF presenteert een nieuw assortiment intense smaken: CHEF Liquid Concentrates. Het ideale product om jouw gerechten mee te verrijken. Ontdek nu zelf de eindeloze mogelijkheden en acht intense smaken.
Kokswereld

Chef-kok Familyland Hoogerheide


Chef-kok Familyland Hoogerheide

Familyland is gelegen op de Brabantse Wal. Het restaurant maakt onderdeel uit van het bungalowpark, maar is vooral gericht op de regio, familiefeesten en partijen. Je geeft leiding aan ons keukenteam.
Kokswereld

Vacature Campveerse Toren Veere


Vacature Campveerse Toren Veere

We zijn op zoek naar een Aankomend Sous-chef en Zelfstandig werkend kok. We koken het liefs met lokale producten zoals kreeft en lam. Ben je toe aan iets nieuws dan willen we graag een afspraak met je maken.
Kokswereld

Kok Capriole Café in Den Haag


Kok
Capriole Café in Den Haag

In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag heeft Capriole een restaurant met koffiebranderij geopend. Kom jij samen met ons team het succes verder uit bouwen?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok