Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Texels lamsvlees


Texels lamsvlees

Het Nederlandse lamsvleesseizoen begint in april met zuiglam: het jongste en malste lamsvlees. Uitgestrekte zilte grasweiden geven het lamsvlees een hartige smaak.
Kokswereld

Borreltijd: tijd voor tapas

advertorial

Borreltijd

Mediterrane borrelhapjes van Tapas Club, exclusief voor horeca en catering. Zoals de nieuwe Croquetas de chorizo met een verfijnde béchamel, heerlijk! Gratis Tapas Club proefpakket? Mail naar info@blissfood.nl of bel +31 (0)30 2331513.
Kokswereld

Kok Aan de Linde Valkenburg


Kok Aan de Linde Valkenburg

Restaurant Aan de Linde is een echt ‘rustpunt’ in Valkenburg-Centrum. We zoeken een opgewekte en enthousiaste collega met afgeronde koks-opleiding en enkele jaren werkervaring in relevante horecakeukens.
Kokswereld

Snel de perfecte match


Snel de perfecte match

Openstaande vacature of opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind snel de perfecte match via Kokswereld. Bekijk de ruim 100 actuele koksvacatures.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok