Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Zeeuwse scheermessen


Zeeuwse scheermessen

Ze staan rechtop zo’n tien tot vijftien centimeter in het zand en steken nét boven de zeebodem uit. Totdat een van de Zeeuwse scheermes­vissers hen opvist. Grote kans dat ze niet op een Nederlands bord eindigen, maar op reis gaan naar Zuid-Europa.
Kokswereld

Ambachtelijke friet met schil!

advertorial

Ambachtelijke friet met schil!

Heb je weleens nagedacht over het zelf maken van friet? Best veel werk toch? Probeer daarom nu gratis de Pure & Rustic Friet van Aviko. Deze verse friet met schil ziet er echt uit als zelfgemaakt en smaakt ook nog eens erg lekker. Ervaar het zelf!
Kokswereld

Aspergewijn 2017 is gekozen


Aspergewijn
2017 is gekozen

Op zondag 19 februari jl. heeft een deskundige jury van de Verenigde Vinologen Nederland dé Nederlandse Aspergewijn van 2017 gekozen. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Nederlands Asperge centrum.
Kokswereld

Witte goud inspiratie

advertorial

Witte goud inspiratie

Met asperges op de kaart haal je de lente naar je bord. Een perfect moment om de menukaart te vernieuwen. Vraag het magazine aan vol recepten, originele smaakcombinaties en tips om het witte goud betaalbaar te houden.
Kokswereld

Skrei kabeljauw


Duurzame skrei kabeljauw

De verfijndheid van zijn spierwitte vlees maakt van de skrei een uitzonderlijke vis die zich leent voor tal van bereidingen. Ook de lever, de eitjes en de tong zijn een delicatesse.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok