Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Sushi: van snack naar chique


Sushi: van snack naar chique

Dat Japan op culinair gebied veel te bieden heeft is niets nieuws. Kobe beef, blow fish, en zo gaat het lijstje nog wel even door. Met stip op 1 staat natuurlijk sushi. Kokswereld liep een dag mee met Yosuke Imada van restaurant Kyubey in Japan.
Kokswereld

Smaakcombinaties: gids voor creativiteit


Smaakcombinaties

Klassieke smaakcombinatie zijn niet voor niets klassiekers geworden. Vaak weten we al honderden jaren dat ingrediënten samen extra lekker zijn. Mag het verrassender? In het overzicht vindt je ook spannende en onbekende combi’s.
Kokswereld

Bij Jef op Texel zoekt Chef de partie

Chef de partie Bij Jef op Texel

Heb jij een grote passie voor gastronomie en ben je ambitieus? Werken Bij Jef betekent dat je onderdeel bent van een klein gedreven team waarin je de ruimte krijgt om je continue te blijven ontwikkelen.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok