Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Tonkabonen

Tonkabonen

Houd een tonkaboon onder je neus en je ruikt vanille, bittere amandel, kaneel en kruidnagel - een bijna hypnotiserende geur is het. Op de lijst van verboden planten maar onweerstaanbaar.
Kokswereld

Niets is meer lente als de Asperge!

advertorial

Niets is meer lente als de Asperge!

Nog even en dan kunnen we allemaal weer genieten van het witte goud. Veel Nederlanders houden van asperges. Voor jou een mooie mogelijkheid om je creativiteit hierop los te laten. Asperges in combinatie met aardappels is een echte aanrader. Wij doen je al een aantal suggesties.
Kokswereld

Patisserie tips over soezen

 

Patisserie tips over soezen

Tijdens het bakken moeten de soezen gaan souffleren, wat betekent dat ze groter worden van volume en hol worden van binnen. Tijdens het bakken mogen soesproducten nooit verplaatst worden voordat ze helemaal gaar zijn, omdat ze anders inzakken.
Kokswereld

Chef-kok en Sous-chef Red Apple Breda

Chef & Sous-chef Red Apple Breda

Red Apple heeft een internationale keuken met de trends op het gebied van producten en kooktechnieken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagingen. Dan ben je van harte welkom in ons restaurant.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok