Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Vadouvan: het beste van twee werelden

Vadouvan: beste van twee werelden

Pondicherry, een kustplaats in de Indiase deelstaat Tamil Nadu, was tot 1954 in handen van de Fransen. Een overblijfsel uit dit koloniale verleden is vadouvan: de Franse interpretatie van een Indiaas kerriemengsel.
Kokswereld

Gratis special Cube The Soup

advertorial

Gratis special Cube The Soup

Hollandia introduceert een nieuwe, slimme manier van verse soep bereiden. Een goede basissoep die je met reductie cubes à la minute afmaakt. Zo zet je snel en efficiënt verrassende soepen op de kaart, zonder concessies te doen aan versheid of kwaliteit.
Kokswereld

Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2017

 

Verkiezing Aspergewijn 2017

Op 19 februari vindt de Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2017 plaats bij asperge-restaurant Hostellerie De Hamert in Wellerlooi. Ook de consument wordt betrokken bij deze verkiezing in samenwerking met het Nederlands Aspergecentrum.
Kokswereld

Sous-chef hotel West-Ende in Helmond

Sous-chef West-Ende in Helmond

Golden Tulip hotel West-Ende **** is gelegen in het centrum van Helmond, in een prachtige fabrieksvilla uit 1880. Als sous-chef ben je de rechterhand van de chef kok Micheal van Straten.
Kokswereld

Vacature chef de partie op Bonaire

Vacature chef de partie Bonaire

Sebastian's Restaurant is een luxe (vis)restaurant met een ambachtelijke keuken. Geniet elke ochtend en middag zelf van alle charmes die Bonaire te bieden heeft.
Kokswereld

Koks voor Beachclub Peukie Den Haag

Koks Beachclub Peukie Den Haag

Als club zijn we al gesteld, alleen de keuken kan nog een niveau hoger. Er is plek voor een Chef-kok, Sous-chef en zelfstandig werkende koks. Wil je deze uitdaging aangaan neem dan contact met ons op.
Kokswereld

Sous-chef Boerhaave in Voorhout

Sous-chef Boerhaave in Voorhout

Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en creatief bezig te blijven. In deze afwisselende en uitdagende functie werk je 3 dagen samen met onze Chef-kok en 2 dagen sta je zelfstandig in de keuken met onze keukenhulp.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok