Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kostprijs


Kostprijsberekening ingrediënten

Ontdek hoeveel je overhoudt na het schoonmaken van vis, groente of fruit en wat de prijs wordt van je eindproduct. Reken je verlies en rendement hier per ingrediënt uit.
Kokswereld

IAMCHEF magazine: Bas van Kranen

advertorial

Bas van Kranen in IAMCHEF

December 2016: ook CHEF deelt een cadeau uit! De tweede editie van het IAMCHEF magazine staat nu online. Dit keer geheel in het thema delen, want passie en het delen van creativiteit daar gaat het om. Bekijk het bijzondere verhaal van Bas van Kranen.
Kokswereld

Hollandse garnalen


Hollandse garnalen

Vers gevangen en gekookte garnalen aan boord van een garnalenkotter smaken licht zoet, de bereisde en bepoederde garnalen juist erg zout, en dat komt niet door het zeewater.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok