Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Het neusje van de zalm


Het neusje van de zalm

Zalm is altijd een topper op de menukaart, dus er is veel vraag naar. Zowel naar wilde als naar gekweekte zalm. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen? En hoe maak je het verschil met gerookte zalm?
Kokswereld

Hoe ga jij jouw gasten verleiden?

advertorial

Hoe ga jij jouw gasten verleiden?

Op zoek naar een onderscheidend frietje, met de juiste bite, een goudbruine kleur en een volle aardappelsmaak? Probeer de ambachtelijke frieten van Aviko. Vraag nu een gratis samplebox aan en ontdek het zelf!
Kokswereld

De weg van kok naar topkok


De weg van kok naar topkok

Goed koken is de basis, maar om de top te bereiken heb je meer nodig: kennis van de nieuwste ingrediënten, beheersing van kooktechnieken en durf iets nieuws te creëren. Cas Spijkers Academie gaat deze uitdagingen samen met jou aan.
Kokswereld

Nieuw M.E.P-magazine!

advertorial

Nieuw M.E.P-magazine!

Het Mise en Place magazine krijgt een vervolg, deze keer volledig in het teken van het voorjaar. Doe mee, stuur jouw favoriete M.E.P-recept in en word 'founding chef'!
Kokswereld

Michelinsterren België en Luxemburg


Michelinsterren België bekend

België telt dit jaar geen drie, maar twee restaurants met drie Michelin-sterren, namelijk Hof van Cleve en Hertog Jan. The Jane van Sergio Herman en Nick Bril werd gezien als kanshebber voor de derde ster, maar deze bleef uit.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok