Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Saffraan: puur handwerk

Saffraan: puur handwerk

De gedroogde rode stampers van een paarse herfstbloeiende krokus: dat is saffraan. Er zijn wel tweehonderd bloemen nodig om één gram van het kostbare specerij te produceren.
Kokswereld

Soup Rebels

advertorial

Smaakvol & eenvoudig glutenvrij

Krijg jij als chef ook steeds vaker gasten aan tafel die glutenvrij willen eten? Vraag nu gratis de handige waaier aan - boordevol tips, inspiratie én advies voor chef én bediening, waarmee je tijd bespaart én je gasten tevreden houdt.
Kokswereld

Sparkling in Utrecht zoekt Sous-chef


Sparkling in Utrecht zoekt Sous-chef

Restaurant Sparkling is een intiem restaurant, gelegen aan een van de gezelligste straten van Utrecht. Ons uitgangspunt is om onze gasten te laten genieten van creatieve, smakelijke en mooie gerechten.
Kokswereld

Bezoek Beleef – Food, drinks & more

advertorial

Bezoek Beleef - Food, drinks & more

Met een compleet nieuwe uitstraling, sfeervolle aankleding, inspiratiepleinen, een betere luchtafzuiging en een bomvol randprogramma is deze regionale vakbeurs in Hardenberg het moment van het jaar.
Kokswereld

Van der Valk Hotel Dordrecht


Van der Valk Hotel Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht, één van de nieuwste Valk Exclusief vestigingen. Op de 14e etage van het hotel is het zwembad met wellnessfaciliteiten en de Skybar. Voor het keukenteam zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok