Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler


Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler

Omdat de Emmentaler AOP een rauwmelkse kaas is, is het kaasmakingsproces niet te automatiseren, de samenstelling van de melk is elke dag weer anders. We nemen je mee naar Kaltbach, naar kaasmaker Markus Hodel en kaasmeester Stephan Scherrer.
Kokswereld

Tijd voor tapas!

advertorial

Tijd voor tapas!

Serveer eens tapas. Heerlijke mediterrane hapjes van Tapas Club voor horeca en catering. Zoals de nieuwe Griekse Bastunakia me feta; krokante kaassticks met feta (25g). Gratis Tapas Club proefpakket? Mail naar info@blissfood.nl of bel +31 (0)30 2331513.
Kokswereld

Cuisine on tour zoekt Chef-kok


Cuisine on tour zoekt Chef-kok

Ons keukenteam wil uitblinken, onderscheiden en continue innoveren. Daarvoor zoeken wij JOU! Wij produceren in Berkel en Rodenrijs, maar onze evenementen vinden plaats op de meest uitdagende locaties.
Kokswereld

Zelfstandig werkend kok Zilt en Zoet


Zelfstandig werkend kok Zilt & Zoet

Restaurant Zilt & Zoet de locatie voor uw lunch of diner, zakelijk of privé! Zilt en Zoet heeft een Bib Gourmand en 13 punten in de Gault&Millau. Wil jij werken in een gedreven team met ruimte voor creativiteit?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok