Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Mangalitza-varken van dicht bij


Mangalitza varken
van dicht bij

Geen stallen, en geen hutje mutje dus. Het Mangalitza valt sowieso met geen enkel ander vleesvarken te vergelijken. De meesten varkens zijn kruisingen van meerdere rassen om meer vlees en meer biggen te krijgen. Het Mangalitza is daarentegen raszuiver.
Kokswereld

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Smaakpapillen verkwikken met culinaire innovaties? Nieuw kooktalent spotten of gelauwerde chefs de cuisines aan het werk zien? Kom naar Gastvrij Rotterdam van 19 t/m 21 september.
Kokswereld

Tips over boterdegen en zanddegen


Tips over boter- en zanddegen

Wil Doomen wil zijn kennis, passie en liefde voor het vak delen met vakgenoten. Ondek waar het omdraait bij het verwerken van boter- en zanddegen.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok