Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Hoe goed ken jij de keukentermen?


Hoe goed ken jij de keukentermen?

Bepaalde woorden kom je alleen in de professionele keuken tegen. Termen van arroseren tot zeste bekijk je, met de uitleg er bij, in dit gastronomisch woordenboek.
Kokswereld

Leer financiers maken

Leer financiers maken

Jules laat in zijn filmpje zien hoe je eenvoudig een financiercakeje maakt: Beurre Noisette geeft dit smeuïge Franse cakeje een rijke en iets nootachtige smaak. Een smaakvolle basis voor een dessert of friandise.
Kokswereld

Sous-chef Boerhaave Voorhout

Sous-chef Boerhaave Voorhout

Ons bedrijf is sinds 1876 een zeer belangrijk en sociaal middelpunt in de Bollenstreek. Wij zijn op zoek naar een Sous-Chef of ervaren Zelfstandig werkend kok die toe is aan een volgende stap in zijn carrière en die mee wilt denken bij de inrichting van onze nieuwe keuken.
Kokswereld

Vacature nieuw restaurant

Vacature nieuw restaurant

Voor een nieuw te openen, modern Zuid-Amerikaans restaurant in regio Uden/Veghel in het midden-hoogsegment zoeken wij het allerbeste team, oftewel: el mejor equipo.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok