Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Chef's special van Leendert Scholtus


Chef's special van Leendert Scholtus

Het zacht garen van kreeft op 72 °C. Dat is cruciaal bij het signatuurgerecht van Leendert Scholtus van De Goudplevier. ,,Bij mij geen bord vol dingetjes en datjes maar een marinade die recht door zee is, erwt die smaakt naar erwt en kreeft naar kreeft.’’
Kokswereld

SpaSereen in Maarssen zoekt zoekt Sous-chef

SpaSereen zoekt Sous-chef

SpaSereen is een luxe saunacomplex aan de Maarsseveense Plassen nabij Utrecht en behoort tot de top van Nederland. Het aansturen van de keukenbrigade is een van jouw taken. Wij bieden prettige werktijden in een moderne keuken.
Kokswereld

Chef-kok op St. Maarten

Chef-kok op Sint Maarten

The Ocean Lounge Restaurant & Bar is op zoek naar een Chef-kok met ruime ervaring op minimaal Bib Gourmand niveau. Wij streven er naar een innovatief en casual fine dining restaurant te zijn, behorend tot de top 10 restaurants van het eiland.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok