Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Aanstormend kooktalent


Aanstormend kooktalent

De koksopleidingen leveren jaarlijks veel koks af. Sommige vallen op door hun bijzondere talenten. We spraken met Jules Wiringa en Marco van der Wijngaard over wat hen beweegt. Ook komen hun chefs Roger Rassin en Raoul Meuwese aan het woord.
Kokswereld

Culinair Centrum Beverwijk bestaat 10 jaar


10 jaar Culinair Centrum Beverwijk

en dat vieren we met de nieuwe opleidingen Chocolatier en Culinair met AGF. Verder koks- en patisserieopleidingen op drie niveaus en specialisaties in kaas, wijn, gastronomie, chemie en snijkunst. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en proef de sfeer.
Kokswereld

Vacatures in Breda

advertorial

HRC: koken en topsport

Wat hebben de Pellegrino top 100, Formule 1, het EK voetbal en de Olympische spelen gemeen? HRC International laat drie Culinary friends aan het woord over hun weg naar de top.
Kokswereld

SpaSereen zoekt Zelfstandig werkend kok


Vacature SpaSereen

SpaSereen is het toonaangevende saunabedrijf dat met passie voor de gast van ieder saunabezoek een korte wellness vakantie maakt. We zoeken een gedreven Zelfstandig werkend kok en bieden prettige werktijden in onze moderne keuken.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok