Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
The Jane 54 plek in wereld ranglijst


The Jane 54 plek in wereldranglijst

Volgende week verschijnt de top 50 van beste restaurants ter wereld, nu zijn de plaatsen 51 tot 100 bekend gemaakt. The Jane komt als hoogste binnen op plaatst 54. Het Antwerpse restaurant van Sergio Herman en Nick Bril brengt het aantal Belgische noteringen op 3.
Kokswereld

De nieuwe haring: vol en vet


De nieuwe haring: vol en vet

Er zit een mooi haringseizoen aan te komen volgens de specialisten van Schmidt Zeevis. De eerste partijen worden nu geproefd om de beste haring aan te kunnen kopen. De start van het haringseizoen is later geplant dan afgelopen jaar en ook zitten de natuurlijke omstandigheden mee.
Kokswereld

Vacature de Kas Amsterdam


Vacature de Kas Amsterdam

Restaurant de Kas is een unieke en dynamische horecaonderneming in Amsterdam met een eigen kwekerij. Wij bieden een 4-daagse werkweek met op zondag vrij en volop opleiding- en doorgroeimogelijkheden.
Kokswereld

Vacature Hortus Botanicus Amsterdam


Vacature Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus Amsterdam is één van de oudste botanische tuinen ter wereld. We zoeken een verantwoordelijke Zelfstandig werkend kok die flexibel en creatief is voor 3 a 4 dagen per week.
Kokswereld

SpaSereeen in Maarssen zoekt Chef-kok


Chef-kok SpaSereen in Maarssen

SpaSereen is het toonaangevende saunabedrijf dat met passie van ieder saunabezoek een korte wellness vakantie maakt. We zoeken een ervaren Chef-kok die zijn/haar team weet te inspireren om een ongekende meerwaarde te bieden.
Kokswereld

Bijenkorf Utrecht zoekt kok


Bijenkorf Utrecht zoekt kok

Vanaf september 2016 opent de Bijenkorf in Utrecht een nieuwe etage met het eveneens nieuwe restaurant The Kitchen. Werken bij de Bijenkorf is werken in 'a world of inspiration' met een exclusief assortiment en unieke concepten.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok