Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Chef's special van Jeroen Trimbos

Chef's special van Jeroen Trimbos

Jeroen Trimbos van restaurant Jerôme in Valkenburg maakt als signatuurgerecht Ravioli met ratatouille in schuimige saus van Parmezaanse kaas en gremoulata. Proef met Jeroen mee.
Kokswereld

Lunchroom Nagelkerke wint Ultimate Bite

advertorial

Nagelkerke wint Ultimate Bite

Twaalf chefs uit het hele land streden om de titel ‘The Ultimate Bite’. Na een voorselectie presenteerden ze begin deze week, hun allerlekkerste ‘bite’ op basis van brood, live voor de professionele jury.
Kokswereld

Team Kromme Watergang wint Slag op de Schelde


Slag op de Schelde succes

De tweede editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Stijn Rotthier, Stefanie Iserbiet en Niels van Zijl van De Kromme Watergang**. Alles tijdens een zes uur durende vaart op Nationaal Park de Oosterschelde.
Kokswereld

Free From Food Expo

advertorial

Free From Food, RAI Amsterdam

Bezoek 9 en 10 juni Europa's snelgroeiende vakbeurs voor glutenvrij, lactosevrij en suikervrij en veel meer voeding vrij van. Ook 'functional food' komt aan bod. Niet te missen voor foodprofessionals in foodservice, retail en catering.
Kokswereld

VITAM zoekt Zelfstandig werkend kok


Kok
high-end locaties Amsterdam

VITAM is op 105 locaties actief in bedrijfscatering, zorg en horeca. Voor een tweetal high-end locaties zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Je hebt veel contact met onze gasten en werkt vooral overdag.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok