Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Talent van de Toekomst

Wedstrijd Talent van de Toekomst

Talent van de Toekomst uitgegroeid tot een van de populairste wedstrijden voor koks en bediening in opleiding. Juryvoorzitter en driesterrenchef Jacob Jan Boerma: “Ik zie dat de wedstrijd cachet krijgt omdat scholen graag willen winnen. De competitie is professioneler geworden en het niveau stijgt.”
Kokswereld

Hét nieuwe buiten koken met de Ofyr!

advertorial

Hét nieuwe buiten koken met OFYR

De brede, platte rand van de vuurschaal geeft je een efficiënt kookoppervlak en heeft meerdere temperaturen. Bovendien creëer je met de OFYR een warme en gastvrije plek voor je gasten. In samenwerking met OFYR lanceert Gastronomixs 12 componenten van deze nieuwe techniek!
Kokswereld

Seeduyn op Vlieland zoekt Chef-kok


Seeduyn op Vlieland zoekt Chef-kok

Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een unieke locatie, nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Als “people manager” probeert u het beste uit uw medewerkers te halen om zo de beoogde efficiency en kwaliteit te waarborgen en te verhogen.
Kokswereld

Vacature Belgisch vakantiepark


Vacature Belgisch vakantiepark

4,5 sterren ANWB vakantiepark Parc La Clusure is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Voor ons hoog aangeschreven restaurant zoeken wij per direct een zelfstandig werkend kok of sous-chef. U werkt samen met onze chef Casper en verblijf wordt geregeld.
Kokswereld

Chef-kok Het Rijk van Nunspeet


Chef-kok
Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. De Chef-kok die wij zoeken geeft leiding aan de keukenbrigade en is de motivator voor het hele team.  Als meewerkend voorman waarborg je de smaak en presentatie van de gerechten en buffetten.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok