Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Lijngevangen zeebaars

Lijngevangen zeebaars

Een populaire vis bij vele chefs. Niet zonder reden. Hij komt duurzaam gevangen, zonder kneuzingen en bloedingen, en verser dan vers de keuken binnen.
Kokswereld

010HorecaOpleidingen

advertorial

010Horeca­Opleidingen

010HorecaOpleidingen biedt verkorte praktijkgerichte horeca opleidingen zoals basiskok, zelfstandig werkend kok, horeca management, patisserie en leermeester. Vandaag leren is morgen toepassen!
Kokswereld

Creatieve Hollandaise afleidingen

advertorial

Creatieve Hollandaise afleidingen

Hollandaisesaus is dé klassieke begeleider bij asperges. Ondanks dit klassieke imago kun je uitstekend variëren, wat denk je bijvoorbeeld van de combinatie met piccalilly? Knorr Garde d’Or Hollandaise saus is klaar voor gebruik, maar biedt ook ruimte voor een creatieve afwerking.
Kokswereld

Villa Augustus in Dordrecht zoekt Chef-kok


Villa Augustus zoekt Chef-kok

Het restaurant van Villa Augustus staat midden in onze biologische moestuin, de keuken en de moestuin zijn nauw met elkaar verbonden. Ben jij goed in organiseren en het inspireren en begeleiden van onze koks op de werkvloer?
Kokswereld

Vacatures Quarz in Muiderberg


Vacatures Quarz in Muiderberg

Restaurant & foodbar Quarz in Muiderberg opent in de loop van april de deuren. We hebben plaats voor collega’s in de keuken en de bediening. In ons restaurant serveren we een mooie gastronomische maaltijd voor een vriendelijke prijs.
Kokswereld

Vacature Zelfstandig werkend kok


Vacature Zelfstandig werkend kok

Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in Soesterberg ligt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Laat je creativiteit de vrije loop en denk samen met de chef-kok en de sous-chefs mee bij het samenstellen van onze wereldse gerechten.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok