Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Australië is hot!

Australië is hot!

Het scala aan inheemse producten heeft topchefs als René Redzepi en Heston Blumenthal al doen besluiten er een restaurant te openen. De foodcultuur is aan een opmars bezig. Robbie Smitskamp werkte in Maha Restaurant in Melbourne en doet verslag.
Kokswereld

Wiedenlam: proef Nederlands mooiste ‘wetlands’

 

Wiedenlam: proef Nederlands mooiste ‘wetlands’

Natuurreservaat De Wieden in de kop van Overijssel is een uitgestrekt laagveenmoeras met een grote variatie aan planten. Het Wiedenlam onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en zachte smaak.
Kokswereld

Haal meer uit het aspergeseizoen

advertorial

Gratis proberen: geconcentreerde bouillon

Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip is dé finishing touch voor al je gerechten! De geconcentreerde bouillon is geschikt voor warme en koude gerechten en direct toe te voegen zonder verdunnen. Elke druppel voegt de rijke smaak van kip toe. Vraag nu een gratis sample aan.
Kokswereld

Koks gezocht in Australië


Koks gezocht in Australië

De gastronomie in Australië maakt grote sprongen, de verfijnde Europese keuken is populair. Ook worden Europese koks gevraagd voor interessante functies. Wanneer vertrek jij?
Kokswereld

Sous-chef gezocht in Rhenen


Sous-chef gezocht in Rhenen

De Koning van Denemarken is al 21 jaar een begrip in Rhenen en de regio. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die leiding kan geven en creatief is. Jouw inbreng is voor ons van waarde!
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok