Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Leer eenvoudig Pommes Soufflé maken

Leer Pommes Soufflé maken

Jules laat het in zijn filmpje zien: schaaf een kruimig kokende aardappel in dunne plakken. De ene plak smeer je in met eiwit en de andere plak bestrooi je met een dunne laag aardappelzetmeel. Deze twee helften gaan op elkaar, uitsteken en frituren maar!
Kokswereld

Haal meer uit het aspergeseizoen

advertorial

Haal meer uit het aspergeseizoen

Wil jij je asperges op een nieuwe manier serveren? Erik Wijnhoven van Brasserie ‘54 bereidt drie aspergegerechten met verrassende bereidingen en variaties op de klassieke hollandaisesaus. Laat je inspireren door deze recepten en verras je gasten!
Kokswereld

De Watergeus zoekt Zelfstandig werkend kok


Vacature bij De Watergeus

De Watergeus is een schitterend, aan de Nieuwkoopse Plassen gelegen restaurant. We zoeken een Zelfstandig werkend kok die mee wil werken ons Bib Gourmande restaurant nog aantrekkelijker te maken.
Kokswereld

Vacature Apollo Hotel Amsterdam


Vacature Floor 17 Amsterdam

Voor het keuken team van het Ramada Apollo Amsterdam Centre en in het bijzonder voor het Restaurant Skybar Floor 17 zijn wij op zoek naar een ambitieuze Zelfstandig werkend Kok.
Kokswereld

Vacature Apollo Hotel Amsterdam


Vacature Southern Cross Heemstede

Southern Cross voert de Moderne Australische Keuken. Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wil jij werken in een sociaal team met veel kennis waardoor je jezelf echt kunt ontwikkelen?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok