Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Het kokstekort: oorzaken en gevolgen

Oorzaken en gevolgen kokstekort

Het wemelt al tijden van de koksvacatures, veel horecabedrijven hebben de grootste moeite om vacatures opgevuld te krijgen. En dat terwijl er meer inschrijvingen op koksopleidingen zijn dan ooit. Welke kansen en moeilijkheden zijn er?
Kokswereld

Tijd voor tapas!

advertorial

Tijd voor tapas!

Serveer eens tapas als borrelhapje of als maaltijd in een tapasbuffet. Heerlijke mediterrane hapjes van Tapas Club voor horeca en catering. Zoals de nieuwe Griekse Bastunakia me feta; krokante kaassticks met feta (25g). Onze tapas proeven? Vraag nu ’n gratis Tapas Club proefpakket aan via info@blissfood.nl of bel 030 2331513.
Kokswereld

Horeca & Food Inspiratie Venray

 

Horeca & Food Inspiratie Venray

Ontdek in Evenementenhal Venray van maandag 21 t/m woensdag 23 maart de nieuwste trends op het gebied van food & delicatesse en bekijk de modernste apparatuur & technologie. Ervaar de gastvrije en persoonlijke sfeer op de beursvloer.
Kokswereld

Slag op de Schelde

 

Slag op de Schelde

Op 23 mei gaat de tweede editie van Slag op de Schelde van start. De wedstrijd staat open voor chefs of sous-chefs die op de Oosterschelde koken met producten uit de Oosterschelde. De vakjury bestaat onder meer uit tweesterrenchefs Edwin Vinke en Dick Middelweerd.
Kokswereld

SpaSereen zoekt Sous-chef


SpaSereen zoekt Sous-chef

SpaSereen is een luxe spa- en wellnesscomplex aan de Maarsseveense Plassen nabij Utrecht. Als Sous-Chef geef je samen met de Chef-kok leiding aan 6 tot 8 personen en vervang je de chef bij afwezigheid.
Kokswereld

Sous-chef voor Brooks Brasserie


Sous-chef
voor Brooks Brasserie

Onlangs hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe brasserie aan de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam Oud Zuid. Heb jij passie en vakmanschap en weet je dat als geen ander over te brengen op je collega’s?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok