Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Zaadje, wortel, witlof!


Zaadje, wortel, witlof!

Vroeger smaakte witlof bitter. Nu niet meer. Of in elk geval een stuk minder. Bitter of zoet, onder de grond of in water, dit is hoe de stronkjes geteeld worden.
Kokswereld

Meer gasten met asperges

advertorial

Meer gasten met asperges

Het Nederlands asperge centrum heeft 6 mei uitgeroepen tot de Dag van de Asperge. Op deze dag wordt extra aandacht aan de asperge gegeven middels diverse acties en evenementen door het hele land. Doet u mee?
Kokswereld

Vacature Ingeburgerd Zwolle


Vacature Ingeburgerd Zwolle

Ingeburgerd is dé burgerbar van Zwolle! Zoals de naam doet vermoeden bakken we de beste burgers van Zwolle, gemaakt van 100% biologisch vlees. Heb jij passie voor koken en ben je een echte teamspeler die goed in staat zelfstandig te werken?
Kokswereld

Vacature Kasteel Maurick


Vacature Kasteel Maurick

Kasteel Maurick in Vught is een nieuw opgestart bedrijf in een sfeervol kasteel met rijke historie. In mei gaan wij de Brasserie bij Kasteel Maurick openen en daarom zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok. Zet jij samen met jouw collega's onze Brasserie op de kaart?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok