Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Vroege Hollandse asperges


Vroege Hollandse asperges

Het seizoen van ons 'witte goud' lijkt steeds eerder te beginnen. Door diverse innovatieve vervroegingstechnieken zijn asperges uit de volle grond half maart al steekklaar. Welke methoden maken de vroege start mogelijk?
Kokswereld

Leid een nieuwe generatie vakgenoten op

Leid een nieuwe generatie vakgenoten op

Je bent een gepassioneerde foodprofessional en wilt anderen graag iets leren. Dan is de hbo-bachelor Docent Consumptieve Techniek in deeltijd iets voor jou. Hiermee sta je aan de basis van een nieuwe generatie vakgenoten; voor de klas óf in het bedrijfsleven.
Kokswereld

Buitenlands avontuur op River Cruise


Al kokend door Europa

River cruises is een van de snelst groeiende segmenten binnen de gastvrijheidsindustrie met inmiddels meer dan 1 miljoen passagiers per jaar. Heb jij interesse is een uitdagende job als Sous-chef op een river cruise ship?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok