Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
De Zeeuwse oester

De Zeeuwse oester

Oesterschip YE60 vist met een kor de allereerste Zeeuwse oesters van het seizoen op. We nemen je mee naar Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin.
Kokswereld

Bekijk het digitale Najaarsmagazine


Bekijk het digitale Najaarsmagazine

Verleidelijke najaarsrecepten, op jacht met Onno Kokmeijer en een ereplaats voor M.E.P Najaar. Lees het allemaal in het nieuwe najaarsmagazine.
Kokswereld

Leer baba au rhum maken


Leer baba au rhum maken

Baba au Rhum is een klassiek nagerecht uit de Franse keuken. Een baba is een cakeje voor één persoon gedrenkt in siroop met rum. De baba stamt uit de 18de eeuw en was één van de favoriete desserts van Franse koning Lodewijk XV.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok