Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Koksopleiding jonge kooktalenten

Koksopleiding jonge kooktalenten

Koksopleidingen als Cas Spijkers Academie, Sterklas en De Rooi Pannen krijgen steeds meer inschrijvingen. Hoe kijken getalenteerde jonge koks tegen deze opleidingen aan?
Kokswereld

Nieuw: M.E.P Najaar


Nieuw: M.E.P Najaar

Na het grote succes van het eerste M.E.P boek, brengt Unilever Food Solutions een nieuwe editie uit: M.E.P Najaar. Een receptenboek met 50 mise-en-place bereidingen voor het najaar.
Kokswereld

Horeca & Food Inspiratie Hardenberg


Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Bezoek op 21, 22 en 23 september Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Hardenberg. Één van de grootste horeca & food vakbeurzen van Nederland. Veel te zien, te proeven en te beleven.
Kokswereld

Nieuwe brasserie zoekt Chef-kok


Nieuwe brasserie zoekt Chef-kok

Eind dit jaar zullen de deuren worden geopend van een geheel nieuwe brasserie aan de gezellige Beethoven­straat in Amsterdam Oud Zuid. Wil jij samen met ons dit avontuur aan gaan? Aarzel niet!
Kokswereld

Chef-kok voor Hotels van Oranje


Chef-kok voor Hotels van Oranje

Binnen de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee bestaan drie verschillende keukens waar met overtuiging een grote verscheidenheid aan gerechten wordt gekookt. Ben jij onze nieuwe Chef-kok?
Kokswereld

Leer Pommes Paolo maken


Leer Pommes Paolo maken

Pommes Paolo is voor veel chefs een favoriete aardappelbereiding. Het ganzenvet geeft een volle en romige smaak aan de gare aardappel terwijl de buitenkant vol krokant is.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok