Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler


Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler

Omdat de Emmentaler AOP een rauwmelkse kaas is, is het kaasmakingsproces niet te automatiseren, de samenstelling van de melk is elke dag weer anders. We nemen je mee naar Kaltbach, naar kaasmaker Markus Hodel en kaasmeester Stephan Scherrer.
Kokswereld

Just Cook It – buiten!


Just Cook It – buiten!

Just Cook It is het online inspiratie magazine van Nestlé Professional voor chefs. Lees nu de zomer-editie met het thema buiten!
Kokswereld

Culinair adviseur Sligro Hilversum


Culinair adviseur Sligro Hilversum

Voor onze vestiging in Hilversum zijn we op zoek naar een culinair adviseur / proeftuinkok. Vanuit een professionele kookstudio, de "Proeftuin", verras je klanten met bereiden, ruiken en proeven.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok