Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Leer canalés maken


Leer canalés maken

In een kort filmpje laat Jules zien hoe je canelés maakt. Dit Franse gebakje is een culinaire specialiteit rondom Bordeaux. Het deeg wordt gemaakt met eieren, suiker, melk, boter en bloem en wordt op smaak gebracht met rum en vanille.
Kokswereld

Zeeuwse mosselseizoen van start


Zeeuwse mosselseizoen van start

Wist je dat er in Nederland twee soorten mosselen zijn? Bodemcultuur en hangcultuur. Maar wat is het verschil tussen deze twee soorten mosselen?
Kokswereld

Vacature Zelfstandig werkend kok


Vacature Zelfstandig werkend kok

Brasserie van den Berg in Eindhoven zoekt een kok die als teamplayer bekend staat en biedt een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden. De keuken is in de basis Frans met wereldse invloeden.
Kokswereld

Vacature Rungis


Vacature bij Rungis

Groente- en fruitleverancier Rungis uit Barendrecht is al 130 seizoenen een begrip in de culinaire wereld: “Wij zoeken een verkoopadviseur, beschik jij over de goede mix tussen horeca- en commerciële ervaring?”
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok