Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld vacature special.
Van Heinde zoekt Chef-kok


Van Heinde zoekt Chef-kok

Eind 2015 openen wij onze deuren in 's-Hertogenbosch. Onze chef-kok drukt een culinaire stempel op het hele bedrijf. Je bent de smaakautoriteit en ambassadeur voor Van Heinde.
Kokswereld

De Nederlanden zoekt Sous-chef


De Nederlanden zoekt Sous-chef

De Nederlanden in Vreeland is een restaurant met 1 Michelin ster en 17 punten in Gault Millau. Wij zoeken een creatieveling met leidinggevende capaciteiten die samen met het jonge en gedreven team dagelijks naar topkwaliteit streeft.
Kokswereld

De Nederlanden zoekt Sous-chef


Rooster in Amsterdam zoekt kok

Recent opende aan de De Wittenkade 190 Rooster Amsterdam. Rooster is een moderne, maar toch warme bar/brasserie. De vacature is beschikbaar vanwege het succes van Rooster sinds de opening.
Kokswereld

't Deurtje zoekt Chef-kok


't Deurtje zoekt Chef-kok

Restaurant 't Deurtje is een begrip in Ouderkerk aan de Amstel. Ben jij een ambitieuze, inspirerende en gemotiveerde chef-kok? Is koken je passie en je bent altijd bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Kokswereld

Aankomend Chef-kok op Sint Maarten


Aankomend Chef-kok Sint Maarten

Het Holland House Beach Hotel is het toonaangevende hotel op de Nederlandse kant van Sint Maarten. Wij zoeken een serieuze kandidaat en bieden een uitstekend salaris.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok