Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Hans Everse nieuwe voorzitter Koksgilde

Hans Everse voorzitter Koksgilde

Hans Everse is gekozen tot voorzitter van het Koksgilde. Tegelijkertijd hebben het Gilde van Nederlandse Meesterkoks en het Koksgilde laten weten in één culinaire club te willen samengaan.
Kokswereld

Hellmann's Vinaigrettes


Hellmann's Vinaigrettes

Ideaal voor salades, maar ook heerlijk als marinade. De acht varianten zijn gemaakt van de beste ingrediënten en voegen meer variatie en smaak toe aan uw gerechten. Voor chefs die op zoek zijn naar huisgemaakte kwaliteit.
Kokswereld

Leer een croquembouche maken


Leer een croquembouche maken

Jules laat zien hoe je een croquembouche maakt. Een hoge kegel van soesjes die gevuld zijn met banketbakkersroom. Karamel houdt de soesjes bij elkaar. Een echte klassieker, ontwikkeld door Franse chef Marie-Antoine Carême.
Kokswereld

Weet jij het fijne van porselein?


Weet jij het fijne van porselein?

Porselein blijft tot op de dag van vandaag een populair materiaal op tafel. Kom meer te weten over de samenstelling en eigenschappen van porselein.
Kokswereld

Vacature Zelfstandig werkend kok


Vacature Zelfstandig werkend kok

Yoepz is een nieuw restaurant in Utrecht, met op de kaart heerlijke gegrilde scharrelkip of gegrilde Canadese kreeft. Yoepz is gevestigd in het oude koetshuis in hartje Utrecht.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok