Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Oosterschelde kreeft


Chefs aan tafel

Drie toonaangevende chefs vertellen over de motieven om bij hun gasten aan tafel te komen. "Ik heb het contact met de gast juist nodig om goed te kunnen presteren, het geeft een extra dimensie aan mijn werk." Aldus Margo Reuten van restaurant Da Vinci**.
Kokswereld

Tips over boterdegen en zanddegen


M.E.P: door chefs, voor chefs

Norbert Koreman vertelt in de Culinaire Saisonnier over M.E.P, dat diep in gaat op de essenties van het koken en daardoor een goede hulp is voor het creëren van meesterwerken.
Kokswereld

Wolfslaar in Breda


Experienced kitchen staff wanted

For new restaurants near London we are looking for Senior & Junior Sous-chefs, with the opportunity to become Head or Executive Chef.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok