Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Oosterschelde kreeft


Oosterschelde kreeft

's Winters kruipt deze kreeft weg in de diepe kuilen van de Oosterschelde. Om in het voorjaar weer tevoorschijn te komen, te verschalen en zich voort te planten. In maart gaat het vangstseizoen van de Oosterschelde kreeft weer van start.
Kokswereld

Tips over boterdegen en zanddegen


Tips over boter- en zanddegen

Wil Doomen wil zijn kennis, passie en liefde voor het vak delen met vakgenoten. Ondek waar het omdraait bij het verwerken van boter- en zanddegen.
Kokswereld

Wolfslaar in Breda


Wolfslaar in Breda zoekt aankomend derde man

Landgoed Wolfslaar is puur genieten in een spectaculaire omgeving. Wolfslaar laat zien dat eten op sterrenniveau laagdrempelig en prijsvriendelijk kan zijn.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok