Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Bocuse d'Or


Bocuse d'Or inspiratiemagazine

Op 27 en 28 januari strijden 24 landen in Lyon tijdens de wereldfinale om de Bocuse d'Or. Jan Smink heeft de finale bereikt en zal strijden voor deze prestigieuze prijs. Lees hier alles over Bocuse d’Or en het Nederlandse team.
Kokswereld

Werken in de horeca


Via internet solliciteren?
Do's & Dont's

Je kan er niet meer omheen. Steeds vaker zal je een nieuwe leerplek of droombaan vinden op internet. Als kok heb je ook nog wat te kiezen; er is veel vraag naar goede vakmensen, maak daar gebruik van.
Kokswereld

Bocuse d'Or


Hollandse garnaal

Vers gevangen en gekookte garnalen aan boord van een garnalenkotter smaken licht zoet, de bereisde en bepoederde garnalen juist erg zout, en dat komt niet door het zeewater.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok