Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Wildseizoen


Suiker & de bietencampagne

Het is herfst, de suikerbieten moeten van het land. Vrachtwagens sjezen af en aan. Elk jaar worden daar een paar miljoen ton suikerbieten tot suiker verwerkt.
Kokswereld

Kokswinkel


Sterrenchefs delen wildrecepten

Laat u inspireren door de recepten en ideeën in het digitale najaarsmagazine: heerlijke mise en place combinaties met haas, eend en hert. Ook delen sterrenchefs hun favoriete wildrecepten.
Kokswereld

Wildseizoen


Minimale verschuivingen in Lekker

De Top 100 van Lekker 2015 is bekend gemaakt. Verschuivingen in dé restaurantgids van Nederland lijken dit jaar minimaal te zijn.
Kokswereld

Kokswinkel


Bespaar fors op verpakkingen

Libre kent u van scherp geprijsde restpartij vacuümzakken. Het assortiment is nu spectaculair uitgebreid met papierwaren, zeepproducten en disposables.
Kokswereld

Vacature


Vacature: Rosso in Rotterdam

Rosso is een beleving op het gebied van Food & Drinks in een tikje ondeugende ambiance. Ben jij een enthousiaste chef de partie die zichzelf wil ontwikkelen in een bruisend bedrijf?
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok