Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Wildseizoen


Kies wilde vis
in het wildseizoen

Het wildseizoen is weer begonnen! Met vis kunt u ook wild op de kaart zetten! Wat dacht u van wilde heilbot, wilde zeebaars of snoekbaars?
Kokswereld

Kokswinkel


Wild: Scharrelvlees van de jager

Wild: Het beste scharrelvlees komt van de jager. Dit is de titel van een spectaculair boek over het echte verhaal achter wild. Wild verdient een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding.
Kokswereld

Kokswinkel


Uniek mise en place boek

Een revolutionair receptenboek door chefs voor chefs met daarin de 125 beste basisbereidingen van 84 collega's. Onmisbaar in elke keuken. Meer weten of bestellen?
Kokswereld

Vacature


Vacature: De Gieser Wildeman

Chef Hugo Engels zoekt Sous-chef om samen te werken aan de moderne gastronomische kaart, waarop seizoensproducten en verse ingrediënten centraal staan.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok