Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Wildseizoen


Wildseizoen van start

Het wildseizoen gaat deze maand echt van start. Half oktober komt Hollands polderwild als fazant en haas beschikbaar. Heeft u de menukaart al klaar?
Kokswereld

Folie Culinaire


BBB en Folie Culinaire

Begin oktober is MECC Maastricht de ontmoetingsplek voor professionals uit de horeca en topgastronomie. Vraag nu uw toeganskaarten aan.
Kokswereld

Folie Culinaire


Soep enquête
: win lunch Parkheuvel

Vul de korte enquête over soep in en win een lunch voor 2 personen bij Restaurant Parkheuvel in Rotterdam! Dit is een enquête van Unilever Food Solutions.
Kokswereld

Vacature


Vacature: Du Cap in Amsterdam

Café restaurant Du Cap is op zoek naar een Chef-kok die aan het roer wil staan van een nieuw en groeiend horecabedrijf.
Kokswereld

Vacature


Vacature: Nice to Meat in Almere

Horecaslagerij Nice to Meat zoekt een accountmanager met commercieel talent in de regio Randstad.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok