Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kokswinkel


Zaadje, wortel, witlof!

Vroeger smaakte witlof bitter. Nu niet meer. Of in elk geval een stuk minder. Bitter of zoet, onder de grond of in water, dit is hoe de stronkjes geteeld worden.
Kokswereld

Kokswinkel


Uniek mise en place boek

Een revolutionair receptenboek door chefs voor chefs met daarin de 125 beste basisbereidingen van 84 collega's. Onmisbaar in elke keuken. Meer weten of bestellen?
Kokswereld

Kokswinkel


Gastvrij Rotterdam
bruist

Als lezer van Kokswereld heeft u gratis toegang. Klik hier om u te registreren voor Gastvrij Rotterdam. De beurs met topkoks aan het werk en creatieve culinaire presentaties.
Kokswereld

Horeca beurzen


Vacature: Utrechtse-dwarstafel in Amsterdam

Klein, intiem restaurant Utrechtse-dwarstafel in Amsterdam zoekt Zelfstandig Werkend Kok met passie.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok