Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.
Kokswinkel


Zeeuwse mosselen

Wist u dat er in Nederland twee soorten mosselen zijn? Bodemcultuur en hangcultuur. Maar wat is het verschil tussen deze twee soorten mosselen?
Kokswereld

Kokswinkel


Gastvrij Rotterdam
bruist

Als lezer van Kokswereld heeft u gratis toegang. Klik hier om u te registreren voor Gastvrij Rotterdam. De beurs met topkoks aan het werk en creatieve culinaire presentaties.
Kokswereld

Horeca beurzen


Versvrienden in Markthal Rotterdam

Op 1 oktober opent de Markthal in Rotterdam. Vier top horecaleveranciers bundelen de krachten: Rungis, Schmidt Zeevis, Nice to Meat en Treuren Wild en Gevogelte.
Kokswereld

Horeca beurzen


Vacature: Passant in Moerdijk

Wegens uitbreiding van ons keukenteam zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok of 2e jaars leerlingkok niveau 3.
Kokswereld

Horeca beurzen


Vacature: The Dylan in Amsterdam

Meesterkok Dennis Kuipers is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde (demi) Chef de Parti die op een kwalitatief hoog niveau kan koken.
Kokswereld

Horeca beurzen


Vacature: Het Vliegerhuys in Zwolle

Brasserie het Vliegerhuys zoekt een Zelfstandig Werkend Kok. Dit zeer diverse bedrijf verzorgt high tea’s, lunches, diners en recepties tot 150 gasten.
Kokswereld


Met vriendelijke groet,

Kokswereld.nl - Vol van smaak!Niels van den Berg
SVH Meesterkok