Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Kokswinkel

Quinoa: van hype tot schaarste

Oorspronkelijk is quinoa het volksvoedsel van arme boeren in het Andes-gebergte. Nu wil de hele wereld het eten. Een voedingshype, jaren geleden begonnen bij de toprestaurants, met een keerzijde.

Lees verder »

Kokswinkel

De Culinaire Makelaar zoekt koks

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in verschillende keukens bij prachtige bedrijven? Variërend van klasse restaurants, hotels, instellingen en de top cateraars van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees verder »

Tips over patisserie

Informatie en tips over de verwerking en toepassing van deeg, beslag, chocolade, schuim en brood.

Lees verder »

Horeca beurzen

Vacature keuken- en bedieningsteam

Begin september 2014 opent in hartje designstad Eindhoven het unieke en ambitieuze expositie-restaurant Kazerne. Kazerne zoekt koks, leerling-koks, een maître en bediening.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok