Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Kokswereld

Texels lamsvlees

Uitgestrekte zilte grasweiden geven het lamsvlees een hartige smaak. De Fransen noemen dit Agneau de pré-salé.

Lees verder »

Kokswereld

Wat krijg jij gedaan in 8 minuten?

Als chef wil je je tijd efficiënt indelen. Daarom kies je voor ALtijd DENTE van Honig Professional, de pasta die na acht minuten extra doorkoken toch beetgaar blijft.

Lees verder »

Kokswereld Vacature

Hotel Restaurant Slenaker Vallei

Wil jij werken met dagverse, seizoens- en streekproducten? Wij zoeken een aankomend Sous-chef.

Lees verder »

Kokswereld

Wise up on waste wedstrijd

Zoek de zeven verschillen en maak kans op de nieuwste tablet!

Klik hier om deel te nemen »

Kokswereld Vacature

Stroom in Rotterdam zoekt Chef-kok

Dit urban hotel is de leukste landingsbaan van de bruisende stad Rotterdam, een eigenzinnige plek gecreëerd in een voormalige energiefabriek.

Lees verder »

Kokswereld Vacature

Sommelier restaurant Wollerich*

Restaurant Wollerich* in Sint Oedenrode zoekt Sommelier of aankomend sommelier: 'We geven ruimte voor eigen creativiteit en ontwikkeling'.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok