Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca beurzen

Vroege Hollandse asperges

Het seizoen van ons 'witte goud' lijkt steeds eerder te beginnen. Welke methoden maken de vroege start mogelijk?

Lees verder »

Olijfolie

Brinzy: koop alles snel online!

Bestel alles wat je nodig hebt voor je horeca-zaak bij Online Horeca Groothandel Brinzy. Nu -5% + gratis verzending t/m 08-04 met code KOKSWERELD.

Lees verder »

Kokswinkel

Open dag docentopleiding Wageningen

De opleiding Docent Consumptieve Techniek van Stoas Wageningen houdt maandag 14 april open dag voor iedereen uit horeca, bakkerij en gastheerschap.

Lees verder »

Kokswinkel

Miljoenen jonge palingen uitgezet

Vandaag zijn in Zeeland ruim 3,5 miljoen glasaaltjes uitgezet. Het uitzetten geeft de Nederlandse palingstand een flinke impuls.

Lees verder »

Kokswinkel

Vacature Screaming Beans

Mede door het succes van de afgelopen anderhalf jaar, zoekt Screaming Beans in Amsterdam een ambitieuze Sous-Chef en Zelfstandig Werkend Kok.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok