Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca beurzen

Escargots: niet één pot nat

Voorstelrondje van de vier eetbare soorten: de wijngaardslak, Petit-Gris, Gros-Gris en de Turkse wijngaardslak. Ook de slakken valkuilen en de bereiding.

Lees verder »

Olijfolie

Tapas, de nieuwe klassieker

Serveer tapas bij de borrel, als tapasmaaltijd of tapasbuffet. Heerlijke mediterrane hapjes van Tapas Club. En handig: alle tapas gaan tegelijk en even lang in de oven. Vragen of benieuwd naar de smaak? info@blissfood.nl of T 030 2331513.

Lees verder »

Kokswinkel

Gastrofestival CHEFS®EVOLUTION

Na een succesvolle start, twee jaar geleden, vindt er op zondag 14 en maandag 15 september 2014 de tweede editie plaats van CHEFS®EVOLUTION. Het Nederlandse Cuisine Festival, in en rondom Restaurant De Librije in Zwolle.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok