Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Glasaal

Glasaal komt verder

Het gaat goed met de intrek van glasaal in Zuid-Frankrijk. Een voorbode van goede glasaalintrek in heel Europa. De gemeten hoeveelheden zijn de hoogste in 10 jaar, dit is belangrijk voor het herstel van de palingstand.

Lees verder »

Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer** zoekt recepten voor nieuw mise en place boek.

Onno Kokmeijer** maakt samen met andere chefs (o.a. Peter Goossens***, en Wout Bru*)  een nieuw  mise en place boek. Hiervoor zijn zij op zoek naar originele mise en place recepten. Wil jij deel uitmaken van de ‘founding chefs’ van een exclusief mise en place receptenboek in samenwerking met Unilever Food Solutions?

Stuur dan jouw recept in! »

Michelin France

Michelinsterren Frankrijk 2014

Frankrijk kent 1 nieuw driesterrenrestaurant, 6 nieuwe tweesterrenrestaurants en 57 nieuwe éénsterrestaurants.

Lees verder »

Horeca

Horeca & Food Inspiratie Venray

Beleef Horeca & Food Inspiratie Venray van maandag 17 t/m woensdag 19 maart. Het regionale trefpunt voor horeca, gastronomie, catering, versdetail en fastservice.

Lees verder »

Vacature

Vacature Restaurant Terra

Restaurant Terra in Bloemendaal zoekt per 1 april een Zelfstandig Werkend Kok of Leerling Kok om de jonge en gezellige brigade te versterken.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok