Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Michelin

Michelin en GaultMillau

In de, deze week verschenen, Duitse Michelingids komt er een driesterren restaurant bij.
Lees verder »

Veel Nederlanders bezoeken jaarlijks Zwitserland, bekijk de nieuwe GaultMillau gids.
Lees verder »

De Belgische GaultMillau is gisteren gepresenteerd.
Lees verder »

Japanse proeflepel

Ontvang gratis een Japanse proeflepel

Meld je aan voor de OpSmaak nieuwsbrief met daarin afwisselend:
- Receptvideo's van o.a. Onno Kokmeijer** en Erik van Loo**
- Mogelijkheid tot aanvragen van gratis producten
- Seizoensinspiratie

Schrijf je direct in »

Horeca Inspiratie

Horeca Inspiratie Gorinchem

Op 25, 26 en 27 november vindt in Gorinchem Horeca Inspiratie plaats. Laat het uitgebreide programma u klaar stomen voor het nieuwe jaar.

Lees verder »

Culinaire vertaling

Culinaire vertaling

Meer dan 2400 woorden vertaald naar het Frans, Duits en Engels.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok