Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Smaakcombinaties

Smaak combinaties

De gids voor culinaire creativiteit is aangevuld. Bekijk honderden klassieke en vernieuwende smaakcombinaties.

Lees verder »

Basissoepen

Honig Professional Basics:
Kwaliteits Basissoepen

Of je nu vanaf de basis wil beginnen of er alleen een final twist aan wil geven, het kan met de vernieuwde soepen van Honig Professional.

Vraag nu een sample pakket aan »

HANOS wild & gevogelte

HANOS wild & gevogelte

Graag laten wij u de verrassende mogelijkheden zien van het werken met wilde gans. Als het aan ons ligt wordt het een ouderwets lekker wildseizoen. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want die is komend seizoen zeer gunstig.

Lees verder »

Hottest Chef

Hottest Chef Competition 2013

Maak de beste barfood met pit van Nederland, wordt de Hottest Chef 2013 en vlieg naar New Orleans om de wereld van Tabasco® te ontdekken! Samen met Ron Blaauw is Tabasco® op zoek naar jong culinair talent dat de Nederlandse bargerechten een oppepper geeft.

Meld je aan »

Restaurant bezoeker

Restaurant bezoeker is gewoonte dier

Maar liefst 75% van het restaurantbezoek is herhaalbezoek blijkt uit onderzoek van Newcom Research & Consultancy. Als belangrijkste informatie bron bij het kiezen van een restaurant worden familie en vrienden genoemd.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok