Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca beurzen

Patisserie tips over chocolade

Informatie en tips over de verwerking van chocolade. Deel zes van een serie over patisserie op kokswereld.

Lees verder »

Horeca beurzen

Slimme warmtebrug met borddetectie

Horeca Equipment Holland introduceert de ProLine SmartBridge, de warmtebrug die enkel aan is wanneer nodig. De zeer snelle opwarming van de infrarood halogeen kwarts stralers in combinatie met de borddetectie maakt deze warmte brug de meest energiezuinige in de markt.

Lees verder »

Horeca beurzen

Gastvrij Rotterdam '13: Registreer nu

Ruim 220 exposanten en een boordevol gastronomisch programma. Kom kijken, proeven en beleven op Gastvrij Rotterdam! Registreer voor gratis toegang.

Lees verder »

Horeca beurzen

Op zoek naar werk of opdrachten?

CULIMATCH is hét nieuwe platform voor de horeca, catering en evenementen branche. Maak een profiel aan en geef aan waar je voor gevonden wilt worden!

Lees verder »

Horeca beurzen

Bereidt beste mosselen van Nederland

Ding mee naar de titel “Beste Mosselman/vrouw van 2013”. Laat uw favoriete recepten proeven aan de jury o.l.v. Cees Helder en win smaakvolle prijzen. Meld u aan voor 30 september.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok