Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de jubileum nieuwsbrief, met de klassiekers van acht jaar kokswereld.

2006 > Productkalender

Laat je inspireren door de seizoenen. Seizoensgebonden eten is niet alleen lekkerder, maar ook goedkoper en verser!

Lees verder »

2007 > Koken en chemie

Koken is chemie, alle veranderingen in voedsel tijdens de groei, bewaren, bewerken en bereiden zijn chemische processen.

Lees verder »

2008 > Ingrediëntenoverzicht

Bekijk het kokswereld ingrediëntenoverzicht met bekende en onbekende groente en fruit soorten.

Lees verder »

Horeca beurzen

Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 23, 24 en 25 september wordt voor de 17de keer Horeca Inspiratie Hardenberg georganiseerd. Met verschillende themapleinen, als Smaak Oet Twente en Vers & Delicieus, is er volop te beleven, proeven en netwerken.

Lees verder »

2009 > Kokswereld quiz

Compilatie van eerdere quizzen met steeds andere vragen.

Lees verder »

2010 > Kostprijsberekening

Hoeveel visvlees houd je over van een kilo langoustines? En wat wordt de inkoopprijs van een portie van 50 gram? Maak de calculatie in de kokswereld kostprijsberekening.

Lees verder »

2011 > Fotoreportages

Proef de sfeer van de mooiste producten, beste restaurants en nieuwste trends.

Lees verder »

2012 > Restaurantgidsen

Over nut en noodzaak van restaurantgidsen valt te twisten, toch is het ieder jaar weer spannend.

Lees verder »

2013 > Tips over patisserie

Informatie en tips over de verwerking van deeg, beslag, bladerdeeg, schuim en brood.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl