Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Horeca beurzen

Niels van den Berg SVH Meesterkok

De Gieser Wildeman is het enige restaurant in Nederland met twee actieve SVH Meesterkoks

Lees verder »

Horeca beurzen

Smaakvolle groenten uit de vijver

Uit de wel 60 verschillende soorten bladgroenten, micro groenten en kruiden wordt er gezocht naar de mooiste pareltjes. Met daarbij in gedachten dat Chef's graag werken met smaakvolle en nieuwe topproducten.

Lees verder »

Horeca beurzen

Alliance Gastronomique App

Alliance Gastronomique, het langst bestaande culinaire samenwerkings-verband in Europa, heeft een eigen App. Reserveer, bestel de alliance cheque of bekijk interessante video's en foto's van de alliance.

Lees verder »

Horeca beurzen

Zomertip: Keramische barbecue

Een Kamado is een traditioneel Japans hout of houtskool gestookt aarden vat, gebruikt als een fornuis of oven. Moderne versies worden vaak verkocht als grill voor gebruik buitenshuis.

Lees verder »

Horeca beurzen

Componenten; Mayonaise

Mayonaise is een alom bekende emulsie van oliedruppeltjes in een basis van eierdooier, citroensap, azijn, water en/of mosterd.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
SVH Meesterkok