Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Gastronomixs

Patisserie tips over beslag

Informatie en tips over de verwerking van beslag. Deel vier van een serie, over patisserie, op kokswereld.

Lees verder »

Vergroot vakbekwaamheid met SVH

Met Passie voor Horeca en e-Learning biedt SVH handige tools om de vakkennis van uw werknemers te vergroten én op peil te houden. Maak kans op inspirerende prijzen zoals een workshop Hospitality inspired by Thérèse Boer.

Lees verder »

Kokswereld

Facebook

We hebben het makkelijk gemaakt om nieuwe toevoegingen op kokswereld te volgen. Sluit je aan bij de Facebook pagina van Kokswereld.

Sluit je aan »

Gastronomixs

Gerechten en recepturen van peer

Iedere maand wordt op Kokswereld een nieuwe toevoeging aan Gastronomixs gepresenteerd. In deze editie het componentenschema van peer.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl