Kokswereld.nl - Vol van smaak!

Beste [NAME], welkom bij de Kokswereld nieuwsbrief.

Gastronomixs

Gerechtonderdelen en recepturen van ei

Iedere maand wordt op Kokswereld een nieuwe toevoeging aan Gastronomixs gepresenteerd. In deze editie het componentenschema van ei.

Lees verder »

Mangalica varken

Mangalica is een mooi alternatief voor Iberico. Het vlees is extreem zacht en bevat veel vet, dit geeft een mollige smaakbeleving zonder al te uitgesproken aanwezig te zijn.

Lees verder »

Kokswereld

Gastronomisch festival Chefs Revolution

Op zondag 3 en maandag 4 juni vindt Chefs Revolution plaats, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival met o.a. kookdemonstraties van negen driesterren chefs.

Lees verder »

Asperges

Vacature de Gieser Wildeman

Afwisselend werk in één van de mooiste restaurants van Nederland. De Gieser Wildeman zoekt een zelfstandig werkend gastheer/ gastvrouw en zelfstandig werkend kok of leerling kok.

Lees verder »


Met vriendelijke groet,
Kokswereld.nl - Vol van smaak!
Niels van den Berg
Kokswereld.nl